Business talk: Ik ga mijn droom najagen

October 15, 2017

Wellicht volg je mij al langer en denk je; wat gaat ze nu doen? Ze heeft toch al haar dromen nagejaagd? Dat klopt. Sinds 1 april 2015 ben ik ondernemer. Een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt in mijn leven. Van het ondernemerschap heb ik enorm veel geleerd. Zoals onder andere dit. Toch voel ik ook dat er iets anders is wat ik nog heel graag zou willen.

Het heeft allemaal te maken met vrijheid. De vrijheid om te kunnen werken waar ik maar wil en overal ter wereld andere ondernemers te kunnen helpen om gericht socialmedia in te zetten voor hun bedrijf. Dankzij socialmedia leef ik mijn dromen en er is niks liever dat ik doe dan mijn kennis delen met anderen zodat ze ook vol vertrouwen online zichtbaar worden.

Ik geef trainingen, 1- op- 1 advies en heb tot nu toe al tientalle ondernemers mogen helpen. Het voelt zo goed om mensen te inspireren om er vol voor te gaan en het vertrouwen (weer) in zichzelf terug te vinden.

Van Groningen naar Engeland en weer terug

Het afgelopen jaar werkte ik vanuit Groningen, Engeland, Amerika, IJsland en vanuit Hilversum en Vaals. Steeds meer ontdek ik hoeveel vrijheid het geeft om vanuit de flow te kunnen creëren en via skype en intensieve 1-op-1 dagen mensen op weg te helpen. Waarom zou ik thuis of vanuit een kantoor werken als de wereld mijn speelveld kan zijn? Steeds vaker vraag ik mijzelf dit af.

Waarom ben ik zo weinig in Engeland bij mijn lief als ik voel dat ik daar wil zijn? Waarom beperk ik mezelf tot Nederland als ik voel dat ik veel meer vanuit de flow kan werken als ik mezelf niet beperk in mijn vrijheid?

READ  Wardrobe tip: Make your own style board in minutes

Ik voel dat ik er klaar voor ben. Dat het ‘digitale nomad’ leven ineens niet meer ongrijpbaar is. Dat ik klaar ben voor de volgende stap. In deze video vertel ik wat ik van plan ben.

Benieuwd naar mijn zoektocht naar een leven als digital nomad? Klik hier om je gratis te abonneren op mijn kanaal.

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening. Voel jij ook dat je toe bent aan de volgende stap in jouw leven of carrière? En zo ja; wat zou jij graag in 2018 voor jezelf willen doen? 

About

Hoi, Ik ben Kim!

Ik heb besloten om er vol voor te gaan en mijn dromen waar te gaan maken – ben bewust kleiner gaan wonen – startte in 2015 mijn eigen bedrijf – maak sinds kort video’s op YouTube – draag alleen nog maar duurzame mode én coach ondernemers om vol zelfvertrouwen online te (gaan) ondernemen.

Bloggen is mijn lust en mijn leven. Via deze blog wil ik jou inspireren om bewust na te denken over de stappen die je maakt in jouw leven.

3 comments

  1. Comment by Elke

    Elke Reply October 17, 2017 at 2:44 pm

    Precies wat jij zegt daar loop ik ook al een jaar mee. En ik weet het nog steeds niet .. Ben benieuwd naar wat je gaat doen! :)

  2. Comment by Anna

    Anna Reply October 25, 2017 at 8:06 am

    Wat ben je toch een PowerVrouw Kim! En wat een stel schitterende foto’s heb je toch altijd. Zo leuk om te zien dat het goed gaat met jou en je bedrijf. Knap wat je hebt neergezet. Dikke duim omhoog! X

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge