Happy Fair Friday! Vorige week deelde ik tijdens de dag van de duurzaamheid al aardig wat fijne merken met je en vandaag wil ik graag mijn moodboard laten zien. Door het jaar heen is mijn stijl steeds verder ontwikkelt en inmiddels is mijn capsule wardrobe bijna compleet. Vandaag wil ik je laten zien welke items ik zeker ga dragen en welke items ik nog wil aanschaffen voor de perfecte basis.

Fall / Winter wishtlist for my capsule wardrobe

 

 

1. De gestreepte coltrui

Bij Miss Green spotte ik een mooie gestreepte coltrui. Welke trend er ook is: streepjes zijn altijd goed!

2. De witte blouse

Witte blouses zijn echt tijdloze items die door het hele jaar heen te dragen zijn. Al een aantal jaren draag ik met veel plezier een vintage exemplaar. Perfect voor onder een trui maar niet geschikt om ‘vrij’ te dragen omdat het model aan de voorkant niet bepaald flatterend is. De witte blouse op deze foto is heel speels en opvallend. Mocht je een leuk duurzaam model spotten: let me know.

3. Het geruite jasje

Ook dit item zie je regelmatig terugkomen. Leuk met een coltrui (ik heb zelf nog een donkerblauw exemplaar liggen) of met een zijden top. Van mijn zusje kreeg ik vorig jaar een wat netter model maar het liefst draag ik een ietwat oversized item.

4. Een stoere jeans

Thank God for Weekday! Ik ben zo blij met mijn stoere jeans.

5. Meer coltruien please!

Naast een donkerblauwe en gestreepte versie zou ik ook graag een lichtblauw exemplaar willen. Ja ja, dit klinkt totaal niet minimalistisch maar ik weet zeker dat juist een licht blauw exemplaar die wat grover gebreid is erg lang mee zal gaan.

READ  Wardrobe tip: Make your own style board in minutes

6. Tot slot zoek ik nog een paar stoere chelsea boots

Mijn zilveren laarzen hebben IJsland niet overleefd. Ik kwam letterlijk vast te zitten in de modder. Hilarisch verhaal dat ik je maar even bespaar. Helaas betekent dit wel dat ik mijn favorieten kwijt ben. Mocht je nog ergens mat zilveren laarzen spotten, ook dat hoor ik graag. In de tussentijd ga ik opzoek naar een zwarte variant. Het begint al aardig wat kouder te worden.

Tot zover mijn wishlist voor dit najaar. Mijn winterjas wil ik graag upgraden met een paar grote knopen, mijn tas wil ik laten repareren en verder heb ik naast een set Swedish Stocking, nagenoeg niks nodig. Een erg fijne gedachte.

Wat wil jij nog graag toevoegen aan jouw winter garderobe?

 

About

Hoi, Ik ben Kim!

Ik heb besloten om er vol voor te gaan en mijn dromen waar te gaan maken – ben bewust kleiner gaan wonen – startte in 2015 mijn eigen bedrijf – maak sinds kort video’s op YouTube – draag alleen nog maar duurzame mode én coach ondernemers om vol zelfvertrouwen online te (gaan) ondernemen.

Bloggen is mijn lust en mijn leven. Via deze blog wil ik jou inspireren om bewust na te denken over de stappen die je maakt in jouw leven.

3 comments

  1. Comment by Darina

    Darina Reply October 21, 2017 at 8:43 am

    De streeptrui vind ik heel mooi! Ik ben ook op zoek naar mooie chelsea boots en een goede spijkerbroek. Toch eens bij Weekday kijken :)
    Darina recently posted…Paris, Here I Come Again!My Profile

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge