Hoe gaat het? Even een update!

November 25, 2017

Lieve mensen, ik weet even niet meer waar te beginnen. Het was stil op mijn blog. Heel stil. Terwijl ik om mij heen hoorde van andere ondernemers dat ze mij actief volgen en ‘ik overal voorbij kom’ had ik stiekem een knoop in mijn maag want ik wist dat ik helemaal niet zo actief was. Sterker nog, ik bereikte mijn blog dieptepunt.

4 jaar geleden begon ik met bloggen. Op een zonnige dag in 2013. Nooit wetende dat mijn blog in korte tijd een verslaving zou worden. Het plekje waar ik in een moeilijke tijd verbinding vond. De plek waar ik al mijn gedachten met anderen mocht delen. Dankzij mijn blog groeide ik als persoon enorm. Werd ik letterlijk uitgedaagd om weer de deur uit te gaan en ontmoette ik veel bijzondere mensen. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf en gaat mijn leven binnenkort weer volledig op de schop. Waar ik voorheen afleiding zocht online door te gaan schrijven, vind ik dat nu door mijn leven vast te leggen in een vlog. In de serie Kim onderneemt neem ik je mee in mijn dagelijks leven als ondernemer. Ik geef antwoord op veelgestelde vragen, laat de hoogtepunten en dieptepunten van het ondernemerschap zien. Mijn doel is om jou te inspireren om ook vol voor jezelf te gaan kiezen. Ik geloof echt dat je al je dromen waar mag gaan maken. Je hebt zoveel meer kracht in dat je zelf beseft. Echt.

Voor nu betekent het ook dat mijn blog, mijn kindje, iets minder aandacht krijgt.

Waar ik tot 2 jaar geleden nog enorm kon genieten van allerlei persevents en dito pakketjes word ik al ongelukkig bij het idee. Wat moet ik immers met al deze spullen? Het commerciële stuk van bloggen vind ik als blogger niet aantrekkelijk meer.

Liever nog adviseer ik ondernemers bij het vinden van een blogger. Vanuit die kant kan ik beide partijen leren groeien. Zelf geniet ik echter steeds meer van het leven met minder.

Op dit moment in mijn leven ga ik bijna 80% van mijn bezittingen wegdoen. Het voelt enorm goed om radicaal op te gaan ruimen. Elke doos die weggaat geeft mij meer ademruimte. Voor mijn blog betekent dat er een schifting aan komt. Hoewel ik enorm geniet van het uitlichten van duurzame mode en ik ook echt geloof dat dit de toekomst is, wil ik geen producten meer reviewen. Niet meer op mijn eigen blog.

Wat je hier nog wel gaat vinden? Verhalen over consuminderen, minimaliseren of hoe ze ook zo mooi zeggen: ontspullen. Leven met minder geeft mij zoveel vrijheid. Financieel, fysiek maar ook mentaal ervaar ik meer rust.

Deze mooie site gaat dan ook langzaam aan op de schop. Ik ga het vullen met inspirerende verhalen, tips en inzichten en hoop dat ik jou nog steeds hier mag ontvangen. Samen gaan we op weg naar de essentie van het leven. Hetgeen waar het allemaal om draait. De basis: jij.

Mocht je het fijn vinden om tussendoor elke woensdag een kijkje te krijgen in mijn leven, je vindt mijn YouTube kanaal Kim onderneemt via deze link.

About

Hoi, Ik ben Kim!

Ik heb besloten om er vol voor te gaan en mijn dromen waar te gaan maken – ben bewust kleiner gaan wonen – startte in 2015 mijn eigen bedrijf – maak sinds kort video’s op YouTube – draag alleen nog maar duurzame mode én coach ondernemers om vol zelfvertrouwen online te (gaan) ondernemen.

Bloggen is mijn lust en mijn leven. Via deze blog wil ik jou inspireren om bewust na te denken over de stappen die je maakt in jouw leven.

3 comments

  1. Comment by Linda

    Linda Reply November 25, 2017 at 8:31 am

    Ik zit met bewondering te lezen hoe jij aan het groeien bent. Dat is zo inspirerend om te lezen! Heel veel succes en vooral veel plezier. En ik kan niet wachten om al jouw nieuwe inspirerende artikelen te lezen :)
    Linda recently posted…10 dingen waar ik dankbaar voor benMy Profile

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge