Mijn 5 favoriete duurzame items van augustus

September 3, 2017

Yes, het is alweer september. De maand waarin niet alleen BlogAdvies en deze blog een jaar bestaat maar ook de maand waarin ik mijn eigen duurzame product ga lanceren. Ik kan niet wachten totdat het 29 september is!

Maar voor nu wil ik even met jou terugblikken. Want wat gebeurde er allemaal in augustus en wat waren mijn favorieten? Geïnspireerd door Verena Erin van My Green Closet besloot ik om een video te gaan maken. Een video waarin ik mijn 5 favoriete duurzame producten deel omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om fijne items te vinden.

Mijn 5 favoriete duurzame items in augustus

Ik ben heel erg benieuwd wat je van mijn video vind. Laat je het mij weten in de comments?

About

Hoi! Ik ben Kim.

In het dagelijks leven ben ik spreker – Blogger – YouTuber maar bovenal coach.
Via deze blog neem ik je mee in mijn zoektocht naar een bewuster leven.

1 comment

  1. Comment by Lidia

    Lidia Reply September 6, 2017 at 5:21 am

    Leuk om te horen! Ik heb dr. Hauschka foundation gebruikt, maar mijn favoriet is nu van Annemarie Börlind, die ik gewoon koop bij onze natuurwinkel. Ik zie dat je het gewoon via bol kunt bestellen. Maar in Groningen hebben ze ook vast een verkooppunt;-).
    Lidia recently posted…Fair Fashion Friday 57My Profile

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge