Weekvlog: Big News. Wij gaan samenwonen!

November 29, 2017

Ooh, eindelijk kan ik het nieuws met jullie delen. In Santorini begon het al te kriebelen en na mijn trip besloot ik er vol voor te gaan. Ik ga samenwonen met mijn vriend in Engeland!

In deze video neem ik je mee in mijn werkweek en vertel ik samen met mijn vriend het grote nieuws :). De komende maand neem ik je mee in het proces.

Ik zou het super tof vinden als je mij wilt volgen via YouTube. Dat kan door je te abonneren op mijn kanaal.

Tot zover de korte update. Binnenkort vertel ik er veel meer over :).

Liefs,

Kim

About

Hoi, Ik ben Kim!

Ik heb besloten om er vol voor te gaan en mijn dromen waar te gaan maken – ben bewust kleiner gaan wonen – startte in 2015 mijn eigen bedrijf – maak sinds kort video’s op YouTube – draag alleen nog maar duurzame mode én coach ondernemers om vol zelfvertrouwen online te (gaan) ondernemen.

Bloggen is mijn lust en mijn leven. Via deze blog wil ik jou inspireren om bewust na te denken over de stappen die je maakt in jouw leven.

1 comment

  1. Comment by Hillie en Jan

    Hillie en Jan Reply November 29, 2017 at 10:35 am

    Lieve Kim.Gefeliciteerd met het besluit om samen te gaan wonen.Veel geluk en liefde voor nu en in de toekomst samen.xxx van ons 2tjes

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge